Olen Lohikäärme

Runoilija MinaD

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihinen on kuin kala vedessä joka luulee hukkuvansa.
 

Olen pahin pelkosi,
pahin kaikista.
Mitä jos ajattelen itse...?

Mitä teet minulle nyt kun vuodet ovat vierineet?
Pelkäätkö?
Oi muistan ne ajat kun... ei ku
Oi niitä aikoja... ei ku.

Opetit minulle pajon.

Syljen tulta.
Kartan ihmisiä.
Vihaan epävarmuutta.
Kadehdin kaikkea.

Opin tuntemaan itseni.
Opin tunnistamaan epävarmuuteni.
Opin vihaamaan itseäni.
Opin olemaan vihaamatta itseäni.

Voitan kaiken mitä eteeni tuot, koska olen...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva...

 

Käyttäjän kaikki runot