Nimetön

Runoilija MinaD

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihinen on kuin kala vedessä joka luulee hukkuvansa.
 

Näin sinun kärsivän,
Hävisit käsissäni.
Huusin kivussa apua,
se meni väärään paikkaan.

Näin kouristuksesi,
kuulin parahduksesi.
En voinut tehdä muuta.
Olin.

Asettelin sinua mielessäni.
Nyt ajattelen valkoista.
Hylkäsin sinut,
en halunnut nähdä tuskaasi enää.

Jokainen hengenveto oli tärkeä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen kaihoisaa muistelua.

 

Käyttäjän kaikki runot