Tahdon

Runoilija Milssi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ps. 91:8
 

Tahdon nähdä sieluusi
tahdon tuntea tapasi
tahdon ymmärtää jokaisen sanasi.

Tahdon nähdä
tuntea
ymmärtää
kyetä sanomaan karu totuus.

Haluan sormeilla hiuksiasi
painaa kasvoni rintaasi vasten
tuntea tuoksusi

Selite: 
syntyi ruotsintunnilla 2005, ei sinänsä ketään kohdetta ollut tämän runon syntymiselle, se vain tuli jostain.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot