Miksei?

Runoilija Milssi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ps. 91:8
 

Miksei vois vaan unohtaa koulun ja sen tuomat
velvollisuudet ja hengata pelkästää teijän kaa
Lienis kaikki silloin hituc
helpompaa
Jättäis vaan sen kaiken
vuoksi teidän jokaisen
Pidettäs vaan kivaa
ei huolta huomisesta
Yksinolo on p*skaa
täyttä valhetta
Silti toisinaan jäytää
ihan kaikkia
Miksei silti vois kaikki olla
helpompaa
Paljon
helpompaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot