Sade tietää

Runoilija Milssi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ps. 91:8
 

Kävely sateessa
Hardcorea korvilla

Päähän mahtuu yksi
ajatus

Kukaan ei näe kyyneleitäni

Selite: 
14.5.2007
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot