Ajatuksen vaellus

Runoilija Milssi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ps. 91:8
 

En ymmärrä. Mitä sanottavaa äidillä oisi olla? Kai ihminen sai kotonaan kulkea miten halusi, vaikka sitten pyyhkeessä. Vai olisiko kyse eilisestä? Mustalla silmällä ei hänen mielestään varmaan miestä saisi
Mikähän kiire sillä minun seuraavalla seurustelusuhteellani äidin mielestä on? Okei, olisihan se aika mahtavaa, mutta kun pelkistä ystävistä jo luullaan että "se oikea" on löytynyt. Inhottavaa sellainen. Taas yksi stressaava syy lisää aloittaa tupakanpoltto.
Olen himoinnut röökiä satunnaisesti syntymäpäivästäni (tammikuusta) lähtien. Ei tiedä mistä sekin johtuu. Perhetaustalla lienee oma osuutensa asiaan. absolutismi onkuitenkin liian hieno päätös ja sairauden pahenemisen riski liian korkea tupakoinnin aloittamiseksi. Mutta se tuoksu! Oi-joi, en kyllä siltikään mielelläni valitsisi tupakoitsijaa, jos myös raittiimpi mahku olisi olemassa.
Jään katselemaan itseäni peilistä. Letti, punainen, mutta niin lysyssä. Pöyhin. Silmät, kauniit, harmaanvihreät, mutta likaiset silmälasilinssit. Puhdistan. Meikkiä ei kovin usein jaksa, satunnainen kajaali ja/tai ripsiväri riittää niinä harvoina kertoina kun meikkaus himottaa.
"Milla, haloo?" Äiti, ainiin: "Mitä?" "Ai, sä oot kotona, moi, tulin kotiin!" Ahah... "Just. No moi."

Selite: 
Musta silmä on taiteellinen lisä tähän muuten toteen katsaukseen
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot