Sotilas

Runoilija Varjotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tälläinen tyttönen joka on vähän kadoksissa itsestään. " Surullinen sielu hiljaa lipuu huoneessa, katsoo ruumista ja asettaa lepoon. "
 

Armeija vyöryy kohti päämääräänsä.
Sotilaan silmissä leiskuu liekki.

Aseellansa osoittaa vihollasta.
Ampuu ja hiljaisuus laskeutuu tantereen ylle.

Sotilaat katsovat toisiansa.
Hiljaisuus on käsin kosketeltavaa.. ja silloin..

.. myös sotilaat kuolevat palaen maahan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot