Talvi

Runoilija Varjotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tälläinen tyttönen joka on vähän kadoksissa itsestään. " Surullinen sielu hiljaa lipuu huoneessa, katsoo ruumista ja asettaa lepoon. "
 

Taas talvi peittää vihreän alleen.
Lumi sade leikittelee ilmassa.

Lapset juoksevat lumikinoksilla nauraen ja leikkien.

Pakkanen paukkuu katossa ja kylmä nipistelee poski päitäsi.

Pipo talvella suojaa korviasi ja toppavaatteet suojaavat sinua kylmältä.

Katselet miten tähdet tuikkivat taivaalla ja tumma taivas on ääretön.

Kun katsot taaksesi, näet lämpimän kodin ja jouluvalot.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot