Rakkaani..

Runoilija Varjotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tälläinen tyttönen joka on vähän kadoksissa itsestään. " Surullinen sielu hiljaa lipuu huoneessa, katsoo ruumista ja asettaa lepoon. "
 

Minä sanon sinulle rakkaani. Vaikka vihaisin sinua, vähättelisin tai välttelisin..
Sinua rakastan, henkeni antaisin puolestasi. Taistelisin loppuun asti. Viimeiset vereni vuodattaisin sinuun.
Miekkaani en laskisi ennen kuin olisit turvassa.
Sinua en antaisi pahalle, en antaisi sen häiritä sinua.

Kyyneleeni tulevat ilosta ja rakkauden surusta. Aina kun tunnen kätesi poskellani, olen onnellinen mies haarniskassani ja haluaisin olla ikuisesti sinun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot