Suojelusenkeli

Runoilija Varjotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tälläinen tyttönen joka on vähän kadoksissa itsestään. " Surullinen sielu hiljaa lipuu huoneessa, katsoo ruumista ja asettaa lepoon. "
 

Tiedettiin, että mies kuolisi.
Mies virui valkoisessa vuoteessaan 5 vuotta.
Kärsien, itkien ja onnettomana.

Hän katseli usein ikkunasta, mutta ei nähnyt aurinkoa kunnolla koska ei pystynyt nousta.
Tauti levittäytyi häneen kehoonsa pikkuhiljaa. Vieden kädet, jalat ja niskan.

Hän pystyi vain liikuttaan silmiänsä ja suutansa.
Omaiset katsoivat surullisena sairasvuodetta.
Mies rukoili ja toivoi uutta mahdollisuutta.

Viimeisillä minuuteillaan hän huusi: " Minä olen maannut tässä 5 vuotta! Olen rukoillut ja itkenyt! Missä sinä jumala olet kun sinua tarvitsen? "

Hän sulki silmänsä.. Ja jumala antoi hänelle tehtävän olla pienen lapsen suojelusenkeli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis."Ja jumala antoi hänelle tehtävän olla pienen lapsen suojelusenkeli", mahtava kohta, kosketti.

 

Käyttäjän kaikki runot