Minusta

Runoilija Ppaperinukke

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sydämeni lauluja, kerron sen tarinoita karuja, teille jaan sen suruja, iloja, tunteita täysin aitoja.
 

Minusta on kaunista katsella

kun lehdet alkaa alas tipahdella.

Luonto kertoo tavallaan kuolemasta,

estäen minua kuolemaa toivomasta.

Kuin ankean syksyn odottaminen

kuin sen suudelmasi maistaminen

huomenaamulla sen illan jälkeen,

kun kova kaipuu päässä särkee.

Minusta on ihanaa olla tässä,

minusta on hienoa olla läsnä,

kun sinä annat minulle voimia

ja luvan tahtoni mukaan toimia.

Et minua tuomitse, et tekojani,

et vähättele edes pelkojani.

Minusta on tulossa se mitä haluan,

olen saamassa sen mitä hamuan.

Minusta on niin hienoa olla tässä,

aivan kiinni sinussa, sinun vierellä.

Minusta on hienoa olla sinun,

vain rakkauteesi enää tipun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin paljon. Hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot