Unen aikaa

Runoilija Ppaperinukke

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sydämeni lauluja, kerron sen tarinoita karuja, teille jaan sen suruja, iloja, tunteita täysin aitoja.
 

Jos antaisin itselleni luvan,

jäisin aamuisin sänkyyni makaamaan siihen saakka,

kunnes aurinko alkaa jo laskemaa horisontin taa.

Jos kykenisin olemaan,

en söisi viikkoihin mitään vaan joisin vettä,

liikkuisin enemmän kuin jaksaisin, laihtuisin ja olisin kaunis.

Jos olisin kaunis ja laiha,

uskoisin olevani kultani ainut nyt ja ikuisesti,

hän pysyisi luonani jos viehättäisin häntä enemmän kuin muut.

Jos olisin rohkea,

kertoisin olevani kuiva kuin aavikko,

vailla tunnetta kuin tyhjä paperi.

Jos antaisin itselleni luvan,

jäisin aamuisin sänkyyni makaamaan siihen saakka,

kunnes aurinko alkaa jo laskemaan horisontin taa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kaunis, kaunis. Voisi olla suoraan omista ajatuksistani.
Raskaat asiat punottu kauniisti yhteen. Satuttavaa ja haurasta. Pidin älyttömästi.

Toisinaan haaveilu on hyvästä, se antaa voimaa ja jotain mihin pyrkiä. Mutta haaveilua arvokkaampaa on oppia nauttimaan siitä, mitä itsellä on ja arvostamaan sitä. Se kantaa myös pettymysten yli ja luo kangastuksen tuosta aavikosta. Kun näet itsesi kauniina, on muidenkin helpompi nähdä sen hehku. Lämpimät syntymäpäiväonnittelut! :)

 

Käyttäjän kaikki runot