Äidille

Runoilija Ppaperinukke

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sydämeni lauluja, kerron sen tarinoita karuja, teille jaan sen suruja, iloja, tunteita täysin aitoja.
 

Äidilläni vain ikää karttuu,

joka päivä silti lisää varttuu.

Äitini oppii uusia asioita,

kertoo niistä elämän tarinoita.

Äidilläni on tapana auttaa toisia,

tehdä tekoja niin suurenmoisia.

Äitini on paras äiti koko maassa,

kukaan vedä vertaa edes taivaassa.

Sellainen minäkin haluan olla,

sellaiseksi minäkin haluan tulla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot