Pieni ikuisuus

Runoilija Ppaperinukke

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sydämeni lauluja, kerron sen tarinoita karuja, teille jaan sen suruja, iloja, tunteita täysin aitoja.
 

Satoja päiviä, tuhansia tunteja,

täynnä elämää suurempia tunteita.

Jotain kaunista ja uutta molemmille

on nyt saatu kerta heitolla alulle.

Meillä on nyt arvokasta tavaraa käsissämme,

kuinkakohan kauan pysymme järjissämme?

Sitä ei ketään pysty rikkomaan,

ei ikinä kunhan olet siinä lähellä vaan.

En ymmärrä mitä olen oikein tehnyt,

että olen saanut parhaimman, sinut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot