Ikuisesti

Runoilija Ppaperinukke

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sydämeni lauluja, kerron sen tarinoita karuja, teille jaan sen suruja, iloja, tunteita täysin aitoja.
 

Sut tänne,
nyt heti,
tällä sekunnilla.

Mun viereeni,
sun syliisi,
siihen lämpimään.

Ei muita,
vain me kaks,
tässä ja nyt.

Kulta rakas,
ymmärrätkös
miten rakastankaan?

Sun kanssas
kaikki paremmin
ainiaan.

Laitetaanhan
tää hetki pieni
kestämään ikuisuuden?

Suudelma sinne,
vähän myös tänne,
tuntuu yhtä ihanalle.

Anna kätesi,
lupaan
en päästä irti,
mut jos niin tekisin,
pysythän siinä
ikuisesti?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot