Tuulet

Runoilija lucitar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Hymyileminen on toiseksi paras asia, jota huulilla voi tehdä."
 

Kun kohtalon tuulet puhaltaa, mikään ei voi matkaamme pysäyttää.
Tahdon sun kanssasi matkani taivaltaa läpi kaiken kauniin ja hyvän, sekä pahan ja syvän.

Olen luonasi aina ja ikuiesti, rakastan sua hirmuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot