YSTÄVÄ

Runoilija miiako

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus tuntuu et on asiat päin persettä,
mut sit tajuu kattoo hyviiki puolii,
sä oot se mun parempi puoli,
sä oot se joka saa mut innostuu pienistki hetkist,
oot opettanu mut luottaa,
oot saanu mun elämän ihanaks vaa sill et oot se mikä oot,
tuntuu ain hyvält istuu sun vierel,
tuntuu ain hyvält kuunnella ku naurat,
tuntuu ain nii parhaalt vaa se et sä oot mun kaa,
tää on oikeest tosi arvokas me molemmat tiietää,
rakastan sua eniten täs maailmas,
oot aina ykkösen mun sydämes,
sillo ku tapasin sut ni tajusin mitä oikeest on ; luottaminen,rakastaminen,välittäminen ja millanen on oikee paraskaveri,
aina tajuut mua ku kerron sulle juttuu,
tää on aitoo ystävyyttä eikä mitää leikkii tai esitystä,
tajuut kyll et oot se mist pidän kii lujite,
en haluis mitää muuta ku sitä et sä seisot mun vierel.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä oli hyvä :) kuulosti minusta vähän laulun sanoilta. aloin heti mielessäni miettiä melodiaa. :D

Söpö ja vahva tunteinen runo.
Ihanasti toteutettuna.
Pidin.

Ihan nättiä tekstiä ja jännästi murteella. Ja hyvä aihe runossa, ystävyydestä pitäs osata nauttia eikä menettää sitä.

 

Käyttäjän kaikki runot