yhä tärkeä

Runoilija miiako

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ennen kaikki oli toisin,
silloin oltii erottamattomat,
nyt välissämme on jotain mitä tuskin sanoilla kuvata osaan,
tuntuu kuin väliltämme olisi hävinnyt kaikki se rakkaus,
ei ole jäljellä kuin kaksi haavoittunutta sydäntä,
tuskin pikaliimalla korjattavia,
haluaisin niin kovasti takaisin viereesi,
painautua vasten olkapäätäsi,
antaa kyynelen vierähtää niinkuin silloin ennen,
mutta ei,
kaikki on toisin,
ei minun tunteeni ole hävinneet,
ne ovat muuttuneet,
mutta en tarkoita että en rakastaisi,
olet yhä minulle rakas,
kyynel vierähti poskelta kun tajusin mitä olen menettämässä,
ehkä tarkoituksetta,
sanoit jotain sellaista mitä ei voi mikään korjata,
se mursi tämän pienen tytön sydämmen,
halusit tai et,
minä en jaksa enään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sydämen, vaan yks m. :) Mut who cares, tää oli ihana <3 *vedet silmissä* Listen to your heart (DHT:n slow version) soi takana, liia surullista... :) "ei ole jäljellä kuin kaksi haavoittunutta sydäntä,
tuskin pikaliimalla korjattavia,
haluaisin niin kovasti takaisin viereesi,
painautua vasten olkapäätäsi,
antaa kyynelen vierähtää niinkuin silloin ennen," ihanin kohta, pidän näistä pikaliimavertauksista.
Nii ja hyvää synttäriä ;) Sori tuli järkyttävän pitkä kommaus.

 

Käyttäjän kaikki runot