unelma ystävä

Runoilija miiako

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan sua,koita tajuu,ajatuski sust saa mut onnelliseks.
Oon oppinu arvostaa sitä tukee mitä oon sulta saanu.
Oon välil huono puhuu tunteist,mut aina yritän parhaani.
Oot nii ihana, ku jaksat välittää,vaik oisin ilkee sulle.
Sä oot ihanan aito,oot oma ittes.
Rakastuin sus: iloisuutee,rehellisyytee,aitoutee ja kaikkee.
Oot täydellinen.
Oon aina yrittäny saada sut onnelliseks,en satuttaa.
Tiiän et oon joskus satuttanu sua tosi kovaa,silti oot antanu aina kaiken anteeks kaikki ne virheet.
Oon oppinu sult paljon asioita.
Sillo ku tutustuin suhu,tajusin et oot oikeesti jotain ainutlaatusta.
Oot aina ymmärtäny mua,oon sitten sanonu hyvää tai pahaa.
Aina oot jaksanu,ku oon vittuillu ja ollu ärsyttävä.
En ois ihmetelly,jos oisit luovuttanu kaiken sen paskan jälkee.
Silti oon onnellinen et ollaa nyt täs,niit oikeit parhaitkavereit.
Oot tuonu mun elämää paljon iloo ja valoo.
Turha kenenkää on yrittää tulla meijä välii,ollaa erottamattomat.
Osotit mulle siin pelis,että sä välität,sä ainaki yritit.
Mua sattuu ajatuski siit,et mull ei ois sua.
Jos mull ei ois sua,en vaa jaksais,koska sä oot mun tuki ja turva.
Ollaa päästy yli kaikist esteist,ja tullaa pääsee täst eteenpäinki.
Pitäs vaa nauttii jokaisest hetkest,joka yhes vietetää,ne on on arvokkainta.
Sä oot tosi ystävä,sä osaat kuunnella ja ymmärtää.
Susta näkee,et oikeesti välität.
Aina yritän parhaani,vaikkken sitä näyttäskää,oot mun mieles koko ajan.
Kaikki kauniit sanat mitä oot mulle sanonu,jää ikuisesti mun sydämee.
Kaikkien riitojen jälkee,oon tajunnu,kui paljo ollaa opittu niist.
Nyt tunnetaa toistemme heikotki puolet.
Niit en haluu muistella,koska mielee tulee kui molemmat kärsi.
Sä oot mun valo,ohjaat mua pimeel tiel.
Oot unelma.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot