ikävä

Runoilija miiako

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamu tulee ni toivoo et se ois se päivä millo jotai tärkeet tapahtuis,
sit illal menee nukkuu kelaa taas et ei tänääkää ollu se päivä,
Nukahtaa kyyneleet silmis,ku sattuu.

Joka päivä tää juttu toistuu.

Haluisin sun vieree,
sillee et mun ei tarvis miettii muuta maailmaa,
voisin nukahtaa sun sylii,
herää siit ja sanoo et rakastan.

Tää on vaa unelmaa.

Välil unohan sanoo
rakastan sua,
välitän oikeesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot