rakkain

Runoilija miiako

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ku kuulin tänää olevas onnellinen,
tajusin mäki kui onnellinen itekki oot,
onnellinen siitä et mull on tollanen ihminen ku sä,
et voi ehkä tajuu kui paljo rakastan,
mut se on yht suurta ku avaruus,
eli loputonta,
sun ei tartte kantaa huolii et joku menis sun edelle,
niin ei käy,
voihan sitä kuvitella että keksin valheita,
mut nää on tosia,
rakastan sua vaa nii ylipalljon,
oot mun paraskaveri,
olit ihana ku harkois halailit,
kuiskasit kauniit sanoi,
ja hymyilit,
se sai mut tajuu kui tärkee oot,
jos mull ei ois sua,
yksinkertasesti en pärjäis,
oot helmeint vaa ylivoimasesti,
tää ystävyys on vahvempaa ku ikin,
oot ihanint mitä mun etee on tullu,
arvokkainta,
mä en tarvii muuta,
jos pysyt mun vierel,
sit jos jättäsit,
kaatuisin siin sekunnis,
silti täll hetkel ei oo huolet mieles,
ku saan seisoo sun vieres,
oot paras,
se aito,
oot opettanu mut rakastaa,
ei mull oo ollu tollast ystävää ku sä,
sä oot nii ainutlaatunen,
sun kaltast oon oottanu koko elämän,
nyt ku löysin sut,
en tarvii enempää,
suhun luotan,
eniten.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot