parasystävä

Runoilija miiako

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nautin hetkist,
ku saan olla sun lähel,

ikävöin niit hetkii ku oot kaukan,
vaikee käsittää kui paljo ihminen voi toiselle merkitä,
mut sä merkitset mulle enemmä ku kukaa,
rakastan sua enite,
tää tunne tulee kestää.

Oot ihana ku jaksat välittää,
oot ihana ku jaksat rakastaa,
turha kenenkää on vastaa väittää,
sä oot mulle tärkein.

Ilman sua oisin heikko,
koska mull ei ois tukee,
ilman sua mun elämä ois synkkää,
sä tuot mun elämää iloo ja valoo,
sä oot mun enkeli,
jaksat suojella mua kaikelt pahalt,
vaa sill et oot lähel.

Välil ollaa heikkoi,
välil vahvoi,
silti ollaa aina yhes,
päästää yli kaikist esteist.

Vaik kaikki paska kaatuis meijä päälle,
pidän silti sua kädest,
otan sut mun sylii,
kuiskaan korvaa kauniita sanoi,
lupaan pitää sust aina kii.

Tiiän sun olevan ainutlaatust,
tiiän sun olevan parast,
välil oon meinannu luovuttaa,
päästää irti ja satuttaa,
itteeni ja sua,
silti oon pitäny kii,
viime tingas oon tajunnu mitä menettäisin,
menettäisin kaiken,
oot kaikki kaikes.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot