Ajattelemalla mietitty

Runoilija zanteriz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2007
Viimeksi paikalla: 6.7.2020 14:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Notta sillai?
 

Mitähän siittä tuli jos miettisin ajattelemalla,
ajattelisin mietteitä miettien aatteita.

Ei mitään

Silti ajattelen aina,
miettimisen jättämistä,
ajatteluun siirtymistä.

Ajatellen taas mietteisiin vaivun,
voimasta muiston taas taivun.

Mietin ja mietin, en muistaa voinut.
Mistä lie tää ajatus mieleenu tullut.

Mietin ja mietin,
nyt keksin sen se oletkin sinä,
joka ajatustani kalvaa.

Rakas, mietitään yhdessä,
ajatellaan erikseen.

Ollaanhan yhdessä aina?

Selite: 
Ajattelin muuttaa mietteet sanoiksi ajatuksen voimalla.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot