Se onneton!

Runoilija zanteriz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2007
Viimeksi paikalla: 6.7.2020 14:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Notta sillai?
 

Mitä jäljelle jää, jos silmät ummistaa?
Pimeää, ei mitään oo sisällä pään.

Hetkelliset ajatukset, kuvitelmat.
Toiveet onnesta, ne unelmat.

Epätoivo kalvaa, sua sisältä päin
Avasin sun silmät ja niissä surun näin.

Tahdoin sut kietoa mun rakkaudella
hyväillä sun hiuksias tavalla uudella.

Pitää susta vaan kiinni aina
Oo vaan hiljaa, pääs rintaani vasten paina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa huolenpitoa ja empatiaa.

 

Käyttäjän kaikki runot