En oo menossa mihinkään!

Runoilija zanteriz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2007
Viimeksi paikalla: 6.7.2020 14:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Notta sillai?
 

Ehtyykö rakkaus?

Viiltääkö kaipaus?

Ne ei tee sitä,
jollei niitä etsimäl etsitä.

Rakkaus on ja pysyy,
sama se kuka sitä kysyy.

Liidän pilvien yllä,
pidän sut ilosena hyväilyllä.

Oot onneks aina mun lähellä,
pidät kättäs mun kädellä.

Oot mulle tosi tärkee,
niin tärkee,
etten aio koskaan sun sydäntäs särkee.

Jos lähden niin lähden hetkeksi,
sitä kutsutaan luonto retkeksi.

Tässä oon aina ja ikuisesti,
pysyn luonas aina,
iankaikkisesti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot