hassusti vakava :)

Runoilija zanteriz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2007
Viimeksi paikalla: 6.7.2020 14:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Notta sillai?
 

Yöisin istun koneella ja katson kuinka nukut.
Kuuntelen hiljaa mistä sä puhut.

Tykkään katsoa kun kuola valuu sinun suupielestä.
En ikinä hymyilemättä ja nauramatta saa sitä mielestä.

Kuorsaat kuin pieni possu,
ei sillä että se häiritsisi, olet niin hassu.

Tykkään susta just sellasena ku sä oot,
pienet riidat tieltämme pois siis painukoot!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot