Järjetöntä?

Runoilija zanteriz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2007
Viimeksi paikalla: 6.7.2020 14:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Notta sillai?
 

Silmäni ovat kiinni,
mutta silti näen maailman selvästi.

Aurinkon on laskenut,
mutta silti kylven sen valossa.

Kukat ovat lakastuneet,
mutta silti tunnen niiden tuoksun.

Sisälläni on rauha,
mutta maailmalla sotia

Hetkellinen hymy huulilla,
tiedän olevani vielä hengissä!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot