Pajapalje

Runoilija Sweetie

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tälläinen kitaransoittajapoika joka kirjoittelee silloin tällöin lyriikkaa omalla ontuvalla tyylillään. Lisäksi tietysti maalaan kaikenlaista caccaa ja valokuvaan, mut se ei kuulu tänne. Sorry.

En "tiedä" runoudesta/kirjoittamisesta juuri mitään, mutta se tekeekin siitä kelvollisen harrastuksen. Musiikki kun vähän taantui teoriaoppien seurauksena.


Kaikista kirjoituksistani saa antaa ankaraa kritiikkiä. Ja jos oikein kolahti, niin kehujakin on kiva kuulla... *wink*
 

Sakeana maahan satavat lehdet, puiden kuolleet hedelmät.
Savu sairaan sarvista, pilviksi harmaalle taivaalle.

"Tuonela seuraa minua, tuonela."

Punaista kiveä toisen päälle. Punaista mattoa edellä. Veri seisova sanoissa, satoja surkeita sattumia. Nyörin ohuen molemmat päät käsissä, kuolema kaunis olalla.

"Tulikivistä uunia kannan. Kivistä."

Selite: 
Kirjoittelin tuossa aikanikuluksi, kun ei pitkään aikaan mitään ole tullut tehtyä. Jälleen aiheena iänikuinen yhteiskunta ja sen vääryydet. Onpahan nyt tämä sitten taas.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot