Kasvukipuja

Runoilija Sweetie

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tälläinen kitaransoittajapoika joka kirjoittelee silloin tällöin lyriikkaa omalla ontuvalla tyylillään. Lisäksi tietysti maalaan kaikenlaista caccaa ja valokuvaan, mut se ei kuulu tänne. Sorry.

En "tiedä" runoudesta/kirjoittamisesta juuri mitään, mutta se tekeekin siitä kelvollisen harrastuksen. Musiikki kun vähän taantui teoriaoppien seurauksena.


Kaikista kirjoituksistani saa antaa ankaraa kritiikkiä. Ja jos oikein kolahti, niin kehujakin on kiva kuulla... *wink*
 

Jalan kulkevat valheet, kapeita hämäriä kujia. Valojen karttavat puolet koteinansa, kylmät suhteet suojanansa. Jalan kulkevat kauniit sanat, kaikuvat korvista kuuroista. Kiitos, anteeksi ja näkemiin. Anteeksi, kaunis ja kultani.

Jäävät hitaat kuulematta, nopeat seinille levinneinä. Jalat, joilla kulkea maahan juurtuneet, juomat janoonsa juopuneina. Etsit yhtä sielullasi sieltä, kaikkien näiden joukoista. Etsit sitä aikaan uupuneen, matalan taivaan tuuliin eksyneen.

Jalan kulkevat he ohitsesi maatessasi nurmella kun et löytänyt itseäsi sieltä. Peilistä mistä usein katsoit. Tunnetko edes häntä nyt, joka vierelläsi makaa kuolleiden huokausten jälkeen. Tunnetko toisia toisten perään, muistoja hiekkana aikain meressä.

Kun et itseäsi löydä sieltä, jalankulkijoiden joukosta. Saa koittaa päivän kauniin ilta kumartava. Saa syksy suopea saapua. Tuulinensa tomua tuoda, hiekkaa harmaasta ajasta.

Selite: 
Kopioin tuolta bittiavaruudesta tänne yhden kirjoittamani runon. Nimensä mukaisesti käsittelee elämän kynnysvaiheilla tapahtuvaa taistelua itsensä kanssa tämä. Kritiikki on enemmän kuin tervetullutta koska haluan kehittyä kirjoittajana. :) Kiitos ja kaunista joulua. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot