Sun kanssasi vain

Runoilija JKaleva

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taiteilijasieluinen päihde- ja nuorisotyöntekijä. Kirjoittamisen intohimot liittyvät ihmisyyteen: kipuihin, vihaan, rakkauteen, elämään, erotiikkaan ja arvojen etsintään.
 

Sun kanssasi tahdon nyt vähän
iltaani hellyyttä haalia
Huulemme ovat pensseleitä,
ne sivelee rakkauden maalia.
Silloinkin kun ilta on harmaa
ja taivaalla irvistää pilvi musta.
Me luomme iltaan ihojen karmaa
en taida mä luopua susta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhdessä "maalaaminen" on hauskaa ;=)
Ja parisuhde senkun vahvistuu ;P

Wau ' ihojen karmaa '
mikä upea ilmaisu ! Ja muutenkin, runosi puhuu suurta rakkautta kauniilla sävelillä.

 

Käyttäjän kaikki runot