Suloinen myrsky

Runoilija JKaleva

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taiteilijasieluinen päihde- ja nuorisotyöntekijä. Kirjoittamisen intohimot liittyvät ihmisyyteen: kipuihin, vihaan, rakkauteen, elämään, erotiikkaan ja arvojen etsintään.
 

Kirjoitan huulillani
ihoosi tarinan.
Se kertoo meistä,
sydäntemme siteistä.
Kahdesta kalliosta,
Joita myrskykään ei hukuta,
se vain suloisesti huuhtelee.
Ja silloin,
juuri silloin,
kun alastomat vartalomme
etsivät nälkäisesti toisiaan,
silloin saapuu se suloisin myrsky,
silloin tahdon
kokea kanssasi tsunamin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja kaunis..

Myrskyn pyörteitä runossasi.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot