Elämänpolku

Runoilija JKaleva

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taiteilijasieluinen päihde- ja nuorisotyöntekijä. Kirjoittamisen intohimot liittyvät ihmisyyteen: kipuihin, vihaan, rakkauteen, elämään, erotiikkaan ja arvojen etsintään.
 

Ajattelin joskus:
monia turhia rämeikköjä
olen kengilläni tallonut.
Kuvitellut löytäväni polun,
katkonut oksia tieltä.
Paljon harhapolkuja,
liikaa turhia askeleita.
Joka askel turha,
joka metri turhempi,
jos puuttuu siitä
rakkauden liito,
onnen nousukiito.
Näin ajattelin joskus.
Mutta kuitenkin,
kuitenkin nuo askeleet
ovat olleet täynnä voimaa,
energiaa kavioideni alla,
intohimoa kengissäni.
Elämän polku
ei koskaan ole turha.
Jokainen askel,
jokainen eletty päivä
luo kehykset elämän tauluuni.
Se taulu on täynnä väriloistoa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot