Kiusattu lapsi

Runoilija JKaleva

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taiteilijasieluinen päihde- ja nuorisotyöntekijä. Kirjoittamisen intohimot liittyvät ihmisyyteen: kipuihin, vihaan, rakkauteen, elämään, erotiikkaan ja arvojen etsintään.
 

Hän istuu räystään alla,
tuo lapsi pikkuinen.
On silmissänsä halla,
paukkuu talvipakkanen.

Ne saapuvat taas kohta,
tuo kiusaajien lauma,
Ne ilkkuvat ja huutavat:
”me tehdään sulle trauma.”

Ne retuuttaa ja haukkuu,
sitten ilkkuu netissä,
sylkevät ne laukkuun,
räkää on myös letissä.

Tuo lapsi joskus toivoo,
että siivet saada vois.
Hän uuteen paikkaan, johonkin
heti lentäis pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis toive pikkutytöltä josta varmasti on kasvava kaunis tyttö. Rimmaava, loistava! t. itsekkin kiusattu.

Yksinkertaisin adjektiivein höystetty runonen,
kertoen omasta elämänkerrastani ..
Vahvat tunteet nousevat pintaan kaikkitietävän kertojan roolista.
Se on jännä, miten kiusattu huomaa kiusaamisen, mutta aikuiset ympärillä eivät huomaa, tai halua huomata..

Pohdiskelevin miettein
nora

Koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot