minun palapelini

Runoilija LadyYö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Et kiitosta sä kaipaa, et turhaa kunniaa, ja kaikki elon arvot sä osaat arvostaa. Parasta ihmiselle on rauha sisäinen; sen kunnahilla kukkii myös onni iäinen. ken rakastaa se löytää ken uskoo pettyy iäksi minä taas olen ikuinen romantikko uneksien turhasta mutta saavuttaen pikkuhiljaa päämäräni
 

Minä tässä elämässä
pientä palapeliä kokoan

siitä palan kadotessa
uutta tilalle yritän

sinut kerran löysin siihen
sovit hyvin paikoilleen

oikeassa kohdassa jos
pysyä vain voisit

silloin pala pelistäni
ehjemän sä tekisit

tapahtuipa
mitä vaan
yhtä palaa kerrallaan
elän minä maailmassani

kanssa perheen oman
sekä kahden pienen pojan

on mulla myös tyttö oma
joka on kaikkien mielestä
oikein soma

palasia olen kokoon saanut
minun pieneen maailmaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot