sumun peittämä maailma

Runoilija LadyYö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Et kiitosta sä kaipaa, et turhaa kunniaa, ja kaikki elon arvot sä osaat arvostaa. Parasta ihmiselle on rauha sisäinen; sen kunnahilla kukkii myös onni iäinen. ken rakastaa se löytää ken uskoo pettyy iäksi minä taas olen ikuinen romantikko uneksien turhasta mutta saavuttaen pikkuhiljaa päämäräni
 

aamulla kun heräsin
vaateet lattialta keräsin

puin päälleni
ketin kahvin

katsoin ulos
ikkunasta

näin sumu verhon yllä
maan

sakeaa hämärää
sitä on nyt päivä tää

mut minä päätin
se mua ei masenna

mä aloin sitte siivota
sain imuroitua
ruokaakin tein

ja eritoteen hyvän mielen itsellein
tässä nyt
istun sitte
ja odottelen iltaa

ei masenna sumu mua olenkaan
vien pihalle loistamaan
lyhtyyn kynttilän

jota seuraan salaa
ikkunasta
illan hämyyn asti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin hirveesti.. aidon tuntuinen.. tahdonvoimineen.. tunteineen.. pisteet sulle..

 

Käyttäjän kaikki runot