Oli kylmää

Runoilija LadyYö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Et kiitosta sä kaipaa, et turhaa kunniaa, ja kaikki elon arvot sä osaat arvostaa. Parasta ihmiselle on rauha sisäinen; sen kunnahilla kukkii myös onni iäinen. ken rakastaa se löytää ken uskoo pettyy iäksi minä taas olen ikuinen romantikko uneksien turhasta mutta saavuttaen pikkuhiljaa päämäräni
 

huurassa on maa
valkeaa huntua
maa kantaa saa

pakkasta ja
kylmää on
tuulikaan ei
ole nyt viaton

hiutaleita hiljaleen
leijuu maahan
tehden nietoksen

on kylmää
ja minä raukka
palelen

turhaa nyt lämpöä
kaipaa mä en

vedän päälleni
kerroksen uuden
housua paitaa
lämpöä luoden

enää ei pure
pakkanen minua
lämmöllä saan
taas ajatella sinua =)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Halla, kuura ulos jää,
sylissä on tähkäpää.
Parhaat hetket öiset,
suo aatteet lämpöiset.
:))

 

Käyttäjän kaikki runot