olen humalassa sinusta

Runoilija LadyYö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Et kiitosta sä kaipaa, et turhaa kunniaa, ja kaikki elon arvot sä osaat arvostaa. Parasta ihmiselle on rauha sisäinen; sen kunnahilla kukkii myös onni iäinen. ken rakastaa se löytää ken uskoo pettyy iäksi minä taas olen ikuinen romantikko uneksien turhasta mutta saavuttaen pikkuhiljaa päämäräni
 

lähestyy lämmin mieli
hipaisee rakkaan kieli

koskettaa karhea kämmen
sydän lämpenee

vaivun heleään uneen
käpertyneenä sun
karvaiseen kainaloon

miehen tuoksuista unta
sinun tuoksussasi

olen sekaisin sinusta
kuin humalassa
josta en irti pääse

en kyllä tahtoiskaan
vaan luonas olla ainiaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi kuinka söpö runo :)

voi kuinka ihana runo! tuli ihan lämmittävä tunne! kaunis nimimerkki sinulla!

 

Käyttäjän kaikki runot