Odottamisen iloako

Runoilija LadyYö

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Et kiitosta sä kaipaa, et turhaa kunniaa, ja kaikki elon arvot sä osaat arvostaa. Parasta ihmiselle on rauha sisäinen; sen kunnahilla kukkii myös onni iäinen. ken rakastaa se löytää ken uskoo pettyy iäksi minä taas olen ikuinen romantikko uneksien turhasta mutta saavuttaen pikkuhiljaa päämäräni
 

on tullut syksyn
pimeys

ylle tämän
maan

ja ootan taasen
innolla et lumi
peitteen se saa

haetaan kuusi metsästä
sen koristella saan

ja kynttilöiden
loisteessa
aattona pukkia
odotellaan

lapeset hihkuu innoissaan
kun pukki jakaa lahjojaan

siiten käydään nukkumaan
ja uutta vuotta odotellaan

saapuu uuden vuoden
aaton yö kohta kello
kaksitoista lyö

lapset ryntää ulos
taivaalle katsoo
raketit monen väriset
lentää kaaressa
taivaan ylle

vuosi vaihtuu maailmalle
toivon siitä vain parempaa
jospa joku minua kuuleekaan

että murheet sais jäädä
ja onni tulla
ilo ja lämpö olla
aina mulla

rakkautta rakkautta
oman perheen
salisuutta !!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot