Haluan.

Runoilija Lady-lynx

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.4.2007
Viimeksi paikalla: 6.12.2017 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.8.1984

Jokainen päivä pitäisi elää kuin viimeinen, onko kukaan koskaan kertonut miten se viimeinen päivä eletään?
 

Haluaisin sinua niin koskettaa, hiljaa halata.
Painaa otsani otsaasi vasten ja katsoa sinua silmiin, niinkuin teit minulle.
Haluaisin kevyesti vierailla huulillasi ja vaeltaa vartalollasi.
Haluaisin käydä viereesi lepäämään ja tuntea vahvat käsivartesi lohduttavina ympärilläni.
Haluaisin vaipua uneen kuunnellen hengitystäsi joka hiljaa hyväilee niskaani.

Uuden aamun tullessa haluaisin herätä viereltäsi ja katsella kaunista untasi, hiljaa piirtää kasvojesi levollisina uinuvia piirteitä, ihailla kaikkea rauhaa mikä sinussa unen aikana asuu.
Haluaisin herättää sinut pehmeillä suudelmilla, kujeillen huulillasi ja nauraen katsoa silmiisi vielä unisiin.
Antaa käsieni vaeltaa täydellisellä vartalollasi ja painua sinua vasten, painaa pääni rinnallesi ja tuntea sydämesi sykkeen ja kätesi silittämässä hiuksiani.

Haluaisin tuoda sinulle aamiaisen vuoteeseen ja nähdä tyytyväisyyden auringon kultaamilla kasvoillasi.
Siihen viereen käpertyä tietäen ettei minun koskaan tarvitsisi sulkea tuota ovea viimeistä kertaa.

Kunnes herään unelmistani ja huomaan etten luonasi ole ollutkaan.

Selite: 
Sananen haluamisesta tässä ei ole mitään järkeä tai runollista pohjaa, nämä ovat vain ajatuksiani.
Kategoria: 
 

Kommentit

nämä sun tekstit on niin hyviä, tämä etenkin koska sen intensiteetti kasvaa kokoajan ja sitten purkautuu viimeiseen lauseeseen joka istuttaa niin kauhean kaipuun lukijankin rintaan.

 

Käyttäjän kaikki runot