Punainen sohvapenkki

Runoilija Lady-lynx

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.4.2007
Viimeksi paikalla: 6.12.2017 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.8.1984

Jokainen päivä pitäisi elää kuin viimeinen, onko kukaan koskaan kertonut miten se viimeinen päivä eletään?
 

Hiljaa upoten sohvapenkkiin punaiseen...
Hiljaa hivellen, kädet puristaen, paikan vierestä etsien...

Tunnelma unenomainen, veri suonissa kohisten...

Sinä olet nyt siinä minun vieressä, minä kainalossasi punaiseen sohvapenkkiin upoten.

Hiljaa huokaisten painan pään rinnalesi kaivaten, hellästi ohjaten huulillesi suukon pehmoisen, tunnelmassa sohvapenkin punaisen.

Taianomainen hiljaisuus, yön pimeä pehmeys, tuoksusi ja kosketuksesi saavat minut herkistymään.

Palan, toivomaani tulevaa näkemään... kunnes meidän aika erota, näenhän sinut taas, otathan viereen sohvapenkkiin punaiseen...

Selite: 
Pieni tarina chevroletin takapenkiltä <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kromin kiiltoa, lisäksi.

 

Käyttäjän kaikki runot