Sinua, sinua vain rakastan.

Runoilija Lady-lynx

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.4.2007
Viimeksi paikalla: 6.12.2017 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.8.1984

Jokainen päivä pitäisi elää kuin viimeinen, onko kukaan koskaan kertonut miten se viimeinen päivä eletään?
 

Aurinko kultasi kasvosi, hymyilit tuulen leikitellessä hiuksillasi.
Ajattelin yhä sinua niin rakastan.
Kaikkien vaikeuksien jälkeen haluan huolehtia sinusta ja rakastaa ehdoitta.
Naurusi sai minunkin huulilleni hymyn ja läsnäolosi lämmitti sydäntäni kuin helteinen päivä.

Olin ylpeä kävellessäni vierelläsi, olin ylpeä että sain olla siinä juuri sillä hetkellä.
Olen ylpeä kun sain sinut elämääni ja opetit minua hellästi rakastamaan.

Pehmeä äänesi, tarkkaavainen ilmeesi kun sinun kanssasi keskustelen, en saa niistä tarpeekseni, kumpa vielä hiukan lähemmäs pääsisin....
Ehkä tulevassa kuussa tapaamme taas, kahden auringossa...

Minä odotan, sillä sinua...sinua vain yli kaiken rakastan.

Selite: 
Pienimuotoista treffien sovintaa ilmassa <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot