Haluan suojella sinua.

Runoilija Lady-lynx

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.4.2007
Viimeksi paikalla: 6.12.2017 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.8.1984

Jokainen päivä pitäisi elää kuin viimeinen, onko kukaan koskaan kertonut miten se viimeinen päivä eletään?
 

Haluan suojella sinua, kaikelta pahalta.
Haluan kääriä sinut pehmeisiin sanoihin, helliin kosketuksiin.
Haluan suojella sinua mailman kylmiltä tuulilta.
Haluan ottaa kädestäsi kiinni jyrkänteellä jotta et harhaan astuisi.

Haluan olla rakkaasi, turva satamasi...
Haluan olla päivän säteesi, toivosi pimeässä...
Haluan olla sinulle kaikki, kaikkea...

Haluan suojella sinua, opettaa ymmärtämään.
Haluan auttaa sinua, oppia ymmärtämään itsekkin.
Haluan olla vain kanssasi, satoi tai paistoi...

Haluan elää elämäni myrskyt ja tyvenet rinnallasi, ja jakaa omasi kanssani.

Kuitenkin elämän polulla kuljemme vain me kaksi yhdessä, muiden joukossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suurta välittämistä! pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot