Mistä ?

Runoilija miumau

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mistä kundin voisi saada
sellaisen joka rakastaa
Sellaisen, joka ei vaan tunteita kaada
vaan joka haluis mut kokonaan
Jolle ei riittäis pelkät pikku palat
joka kuljettais mut unelmaan
Jolle voisin paljastaa kaikki salat
jota ilman ehtoja vois rakastaa

Niin et kaikki ois kevyttä mut silti syvää
ettei jäbä haluis pelkkää hetken olotilaa hyvää

Et mun ei tarvis pelätä
et se iskis heti uuden
vaan et jos mokaisin kaiken
saisin uuden tilaisuuden

Koska haluisin löytää onnen
haluisin olla jollekin tärkein
Haluisko joku munlaisen
niin et rakkaus piilottais järjen?

Nyt kun katon ympärille
oon edellee tässä ihan yksinään
Ja kun mietin sua tai tekojas
tekis vaa mieli sanoo päi naamaa:
oot helvetin kusipää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Usko vaan, kunnon miehiäkin on olemassa. Et ole vain kohdannut sellaista (ehkä vielä?)

Usko vaan, kunnon miehiäkin on olemassa. Et ole vain kohdannut sellaista (ehkä vielä?)

 

Käyttäjän kaikki runot