IKKUNAPRINSSI

Runoilija miumau

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä tulit ikkunaa pesemään,
kun me ajettiin Rovinjeen
Hymyilit mulle ikkunan läpi
ja mä mietin ootko sokee;
mull oli tukka rasvas ja likaset vaatteet
silti valitsit mut, en tajuu mitkä oli sun aatteet

Sä oot joku Jumala,
vaan taso on korkeempi
lisäks oot iältäs varmaanki mua vanhempi

En tienny mitä sanoo
joten hymyilin vaan
ja nii se vaa meni
et sä lahit seuraamaa

Me flirtattii koko automatka
lautalle asti ja hymyiltii
sun kaveris seuras perässäs
ja me vilkuteltii

Lautalle päästii,
piti mennä eri suuntii
mun lähtee lautalle,
sun jäädä rannalle

Nousin lautalle ja koko ajan mietin vaan;
nyt me ei enää nähdä ja mul ei oo susta ees kuvaa
Nousin lautan kannelle ja mietin mielessäin;
miks tässä joka kerta aina käy näin

Sit kävi jotain;
mä näin ku kävelit
Menit venelaiturii pitkin,
ja vähän hymyilit

Sit huomasit mut
hymy valaisi sut

Kävelit laiturin päähän, ihan muuten vaan
ei siellä mitään tekemistä muuten olekaan
Sä menit sinne jotta näkisit mut, ja silloin tiesin;
sua mä olen odottanut

Hymyiltii ja vilkuteltii, mä sain susta kuvan
sä lähetit mulle yhden ison lentosuudelman
Olit supesöpö, vaalee tukka ja näin silmissäs tähden
Halusin nousta autosta ja jäädä, mut tiesin; kohta lähden

Sit se tapahtu; lautta lähti lipumaan
kohti toisen puolen saarta, kohti vastarantaa
Viel vikan kerran hymyiltii, vilkutettii
niin et maa jäi näkymättömiin

Ja sä jäit laiturille seisomaan.

Nyt katselen sun kuvaas, kuvittelen mielessäin
kuinka joskus palaan porozinaan
ja asiat meneekin toisin päin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mieletön :) Pidän tästä ja on tää aika haikee omalla tavallaan kans

 

Käyttäjän kaikki runot