Loppuun palanut

Runoilija miumau

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En vaan jaksa
jatkaa enää
kun toiset vaan haukkuu,
puukottaa selkään
Voisitteko ajatella;
mullakin tunteet
Jotka yritän kasata
uudelleen jälleen
Yritän muuttuu,
oisin teille parempi
Että mut hyväksyttäisiin,
ihan niinkuin muutki
Haluaisin vaan,
ettei enää
katsottais pitkään
naurettais perään

Jättäisitte rauhaan
tarpeeks sirpalaina
muutenkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja hyvä.Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot