nameless

Runoilija miumau

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kaikki kipu kasvoiltasi
kaikki kipu sydämestäni
kuvastavat samaa kysymystä, asiaa
miten rakkautta pystyy ansaitsemaan?

sinä lähdit, jätit minut
yksin tähän huoneeseen
itkemään, selkä seinään
miten pystyn enää elämään?

jätit minut, ilman syytä ainoaa
miten enää ihmisille
pystyn tän kertomaan
tai selittämään edes itselleni?

että sinä olit kuollut
kuopattuna, maan alla
en pysty tunteita ilmaisemaan edes sanomalla:
rakastan sinua

aina

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot