Mä haluan sut

Runoilija miumau

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sä oot kaikki mitä mä tarvitsen
sä oot mulle se ainoo oikee ihminen
mitä voi sanoa vielä tähän
sun täydellisyyt kuvaavia sanoi on niin vähän

heeei, älä huuda mulle
en haluis sanoo mitään pahaa sulle
en kestäis sitä jos sua loukkaisin
koska sua rakastan
ja haluisin et sun sydämen voittaisin

Selite: 
kommenttiaaa?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot