rakas

Runoilija 909583348437435843e00f0471deb7f2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2013
Viimeksi paikalla: 11.3.2019 23:20

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

tarkoituksistasi en aina ota selvää
mitä mieleesi saat, ja niinhän me tehdään
olet mulle tie ja totuus
tätä on siis rakkaus.
huulillasi taas minun mansikka huulirasvaa
korvassasi vain minun entinen kultarengas
se on vähintä mitä sulle mä voin antaa
rakas, sano mitä vaan
ole kiltti ja tule taas

sinä iltana tulit
ja veit minut pois
tulit niinkuin en sulle tärkeämpi olla vois
tulit ja sanoit niin kauniisti
"rakas, nyt mennään yhdessä sinne
missä kukaan meitä ei nää."

unelmistasi olen kuullut mä tuhet kertaa
silti aina haluan kuulla uudestaan
sanot, "rakas, tahdon vain sinun olla,
tahdon vain syliis nukahtaa"
tiedät olen aina sinun vaan,
ja rakastan sua enemmän kuin koskaan

ja sinä iltana tulit
ja veit minut pois
tulit niinkuin en sulle tärkeämpi olla vois
tulit ja sanoit niin kauniisti
"rakas, nyt mennään yhdessä sinne
missä kukaan meitä ei nää."

Selite: 
oon kirjottanu tän 14 vuotiaana, ja selvästikin olen ollut hyvin rakastunut. tämä suhde kesti 7 vuotta on/offina, ja suhteesta irti päästyäni vasta tajusin, ettei se ehkä rakkautta ollutkaan. naiivia nuoren tytön kiintymystä ehkä :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot