villi ja vapaa

Runoilija 909583348437435843e00f0471deb7f2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2013
Viimeksi paikalla: 11.3.2019 23:20

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

kun taivaan mustaan pilvimassaan
sekoittaa
illan purppuraa
tahtoo tuntea sitä samaa kaipuuta ja tuskaa
kuin joskus aikoinaan
silloin ei koskaan ollut hyvä olla
silloin itsesääli voitti 6-0
silloin en tahtonut elää yksin

mä aina juoksin sylistä toiseen
ja kerroin, ettei mulla ole syytä elää
jakelin suudelmia ja ajattelin
vain hetken aikaa on jäljellä
millään ei silloin ollut väliä

nyt kun mietin
miten hölmö olin vain hetki taaksepäin
en silloin olisi halunnut elää näin
paikoillaan
en enää tahdo sitä samaa
kuin joskus aikoinaan
en enää yhtä sydäntä valloita
ja toista samaan aikaan
en silloin tarkoittanut ketään satuttaa
halusin vain olla villi ja vapaa
mut en yksin

Selite: 
vuodelta 2002
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot