nimetön

Runoilija 909583348437435843e00f0471deb7f2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2013
Viimeksi paikalla: 11.3.2019 23:20

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

mitä vitun välii sil on kuka sua rakastaa
tai mitä välii sil on
rakastat sä sitä takas
joka tapaukses
oot tappiolla sodas sun tunteit vastaan
etkä voi sille mitään
et kahlaat täs paskas

onks sil jotai vitun välii
välittääks sust kukaan
tai sillä
tuleeks sua kaipaamaan kukaan
mä luulen
et sil ei oo kellekään välii
ootsä olemassa vai poissa
kukaa ei ees muista sua
sä oot ollu nii vitun kauan poissa

mä oisin hoitanu sut kuosiin
vieny takas niihin vuosiin
ku viel oltiin kunnolla
eikä kumpikaa meistä
ollu viel täys nolla

vaik sä nii luulit
ehkä sä kuulitki
siit
ku mä puolustin tekemisiäs
ja suututin sil
sut
en tajuu miks
ei se oikeuta sua käyttäytyy
sillai et se mua satuttaa
et haluisin vaan unohtaa
vetää ranteet auki
ja viinalla pään turruttaa

-lapsellinen.
-ja mä vai?!
-antasit ny..
-tottakai!
pyydä mitä vaan
ja se oikeuttaa
tekee sut sen taas
mua satuttaa
ihan muuten vaan...

kaikki mitä sä teit mulle
haluisin vaan mahdollisuuden
viel sanoo sulle:
et sä tajua
kuin tärkee oot
kuin korvaamaton oot
ja miten rakas oot?
ihan liian rakas oot..

aika etenee
ihmiset vähenee
ja loput heikkenee
ei meist oo jäljel kohta mitään..
säkin maadut jo
mun henkiolento
ehkä oot
ja vaikutat mun elämään
jotkut tänne jää
sua itkemään
mut se ei kai tee heikkoa musta..

sulta paljon sain
vaik vaan vähän hain
ja sä onnistuit mult viemään
sydämen
järjen
melkein hengen
kyl mä sust ihan tosissaan tykkäsin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hm.. Kertsi, joka sopis tyylii ja aika laatu räppi täst tulis

Pari vuotta kesti vastata mut kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot